Bir bisikletçinin özellikle soğuk havalarda “Buff”ın onun bir vazgeçilmezi olduğunu biliyor muydunuz ?

Buff markası, İspanyolca’da atkı anlamına gelen “bufanda” kelimesinden türetilmiştir. 50×24,5 cm. büyüklüğünde, dikişsiz Buff, doğa aktivitelerinde kullanılmak üzere yaratılmıştır. Original Buff’ın en az 12 farklı giyim yöntemi vardır. En çok tercih edilen kullanımları; atkı, şapka, alın bandı, fular, balaklava, güneş-rüzgar ya da toz maskesi, bandana, korsan bandana, baş örtüsü, saç bandı ve beredir.

Buff rahat hissetmenizi sağlar. Soğuk havaya, güneşe, rüzgara ve değişen dış mekâna göre oranı çok hızlı bir şekilde artabilen havadaki tozlara karşı sizi korur. Performans giyimlerinin yüksek kalitedeki bir parçası olarak Buff, outdoor ekipmanlarına mükemmel bir artı sağlamaktadır. Çok sayıda tasarım ve renk seçeneğiyle Buff aynı zamanda tarz yaratmanın bir yoludur.

“Buff”ilk olarak İspanya’nın Katalan bölgesinin ıssız yollarında motosikletiyle yaptığı bir gezinti sırasında, kendisini dış etkenlere karşı koruyacak bir aksesuara ihtiyaç duyan bir tekstil imalatçısı olan “Joan Rojas” tarafından geliştirilmiş.

1992 yılından bu yana, Buff uluslararası bir spor fenomeni haline gelir. Bu dikişsiz çok-fonksiyonlu giysi, sporcuları rüzgarlı Alp yamaçlarında, sıcak çöller, nehirler, göller ve yollarda korumaya devam ediyor. Bugün,Türkiye dahil 70’den fazla ülkede Buff ürünlerini satın alabiliyorsunuz.

Dilerseniz “Bike İzmir” logolu özel üretim bufflardan internet sayfamızı ziyaret ederek temin edebilirsiniz. Detaylı bilgi için ;
www.bikeizmir.club/magaza

#bikeizmir #bikepedia

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir